Odlepila Kim dala muzu ocenu za seks ima li ovo smisla

Izvor: medio.rs, 11.Jun.2016, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlepila Kim dala muzu ocenu za seks ima li ovo smisla

Kim je odlučila da progovori o svom seksualnom životu, a čak je i ocenila Kanjea u krevetu…

Kim Kardašijan je izjavila da je u poslednje vreme istraživala astrološku kompatibilnost sa suprugom Kanjeom i da je bila veoma zadovoljna rezultatima.

- Malo sam istraživala o vagama i blizancima i ispostavilo se da smo savršen par! – napisala je rijaliti zvezda na svom sajtu.

Očigledno je Kim dosta vremena provela baveći se ovim novim hobijem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs <<
- Na jednom sajtu je čak pisalo da smo jedan od najboljih parova kada su u pitanju horoskopski znakovi. Oboje smo vazdušni znakovi i na istoj smo talasnoj dužini. To je tako tačno! Od početka smo imali neverovatnu povezanost – nastavila je ona.

Kombinacija vaga/blizanac kada je seks u pitanju dobija pet zvezdica jer su tako usaglašeni, tvrdi Kim.

Rijaliti zvezda, koja sa reperom ima dvoje dece, tvrdi da su njihovi znakovi slični po tome što vole putovanja, iznenađenja i komunikaciju, a njihove različite ličnosti dopunjavaju jedna drugu.

- Moja smirenost deluje umirujuće na blizance, dok Kanje mene inspiriše sa njegovim kreativnim idejama – kaže Kim.

Pored toga, tamnokosa lepotica je objasnila da iznenadno zanimanje za astrologiju duguje sestrama Kloi i Kendal.

Očigledno je Kim u svom istraživanju našla potvrdu za ono što stalno potencira, da je njen suprug i njen najbolji prijatelj i savršeni par.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.