Odlaže se koncert Jure Stublića i Filma

Izvor: Blic, 24.Jul.2010, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlaže se koncert Jure Stublića i Filma

Koncert Jure Stublića i grupe "Film", prvobitno planiran za večeras na Kalemegdanu, a potom preseljen u Dom sindikata, odložen je za 30. jul.

Koncert će ipak biti održan iza Prirodnjačkog muzeja na Beogradskoj tvrđavi, ali u petak, 30. jula, saopšteno je iz organizacije Beogradskog letnjeg festivala BELEF.

Taj koncert je prvobitno trebalo da se održi večeras na otvorenom prostoru na Beogradskoj tvrđavi, ali je zbog najave lošeg vremena nastup izmešten u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Dom Sindikata, a zatim pomeren za šest dana na isto mesto - iza Prirodnjačkog muzeja na Kalemegdanu.

U saopštenju se navodi da će 30. jula na tom mestu nastupiti i Davorin Bogović i da će za taj koncert važiti karte kupljene i za 24. i za 30. jul.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.