Odlazak legende:Kako su se slavni oprostili od Bouvija

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jan.2016, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlazak legende:Kako su se slavni oprostili od Bouvija

Svi se slažu u jednom - muzika više nikad neće biti ista!

Smrt Dejvida Bouvija je potresla i protresla sve one koji stvaraju, vole i slušaju pop i rok muziku. O njegovom doprinosu popkulturi pisaće se doktorske disertacije i vršiti sociološka istraživanja.

Iako su često zatočeni u okove profesionalne sujete, Bouvijeve kolege su pokazale koliko im je značio. Prenosimo vam šta su Madona, Bili Ajdol i drugi napisali na svojim profilima na društvenim mrežama >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << kad su saznali da nas je napustio veliki Bouvi.

"Riječi ne mogu opisati. RIP Dejvid Bouvi" - kratko je napisao Brajan Ino koji je producirao nekoliko Bouvijevih albuma.

Words cannot express: RIP David Bowie https://t.co/g40zLWl3qq pic.twitter.com/R94E6LMw9C

Madonu je smrt Dejvida Bouvija veoma pogodila.

"Shrvana sam. Ovaj veliki umjetnik mi je promijenio život. Njegov koncert u Detroitu bio je prvi na kom sam ikada bila. Talentovan. Jedinstven. Genijalan. Onaj koji mijenja pravila igre. The Man who Fell to Earth. Tvoj duh će živjeti vječno - objavila je Madona.

Im Devastated! This great Artist changed my life! First concert i ever saw in Detroit! R.IP. ❤️ #rebelheart pic.twitter.com/hGfxI967Bw

I muzičarima mlađe generacije teško je da shvate da je otišao. Tako je Kanje Vest napisao: - Bio je jedna od mojih najvećih inspiracija., tako nježan, tako kreativan, dao nam je svoju magiju za cijeli život.

Igi Pop se oprostio porukom: " Prijateljstvo sa Dejvidom je bila svjetlost mog života. Nikad nisam sreo tako briljatnu osobu. Bio je najbolji".

MESSAGE FROM IGGY: "David’s friendship was the light of my life. I never met such a brilliant person. He was the best there is. - Iggy Pop"

Bili Ajdol je jedan od mnogih koji je priznao da je “ovo trenutak neobično snažne tuge”: - Jedva sam se suzdržao da ne briznem u plač kad sam čuo da nas je napustio”.

Nearly brought to tears by sudden news of @DavidBowieReal David Bowie's passing RIP

Granonačelnika Londona Borisa Džonsona deprimirala je vijest o velikom gubitku. Bouvija je opisao kao genija. - Užasna je vijest da je preminuo Dejvid Bouvi rođen u Brikstonu. Niko u našem vremenu ne zaslužuje više nego on da ga zovemo genijem.

Terrible news to hear Brixton born David Bowie has died. No one in our age has better deserved to be called a genius

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.