Odgovor Zvizdića premijerki Srbije: U Srebrenici je počinjen genocid

Izvor: Danas, 15.Nov.2018, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odgovor Zvizdića premijerki Srbije: U Srebrenici je počinjen genocid

Predsedavajući Veća ministara BiH Denis Zvizdić, povodom izjave premijerke Vlade Srbije Ane Brnabić da se "u Srebrenici nije desio genocid", poručio je da se istorijske činjenice neće interpretirati prema željama Beograda. Članak Odgovor Zvizdića premijerki Srbije: U Srebrenici je počinjen genocid se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

GB 381: Nedopustivo negiranje genocida u Srebrenici

Izvor: Danas, 16.Nov.2018, 13:00

Građanski blok 381 sopštio je da je nedopustivo, ali očekivano da predsednica Vlade Ana Brnabić zanemari dve presude međunarodnih sudova i Deklaraciju Narodne Skupštine Srbije i negira da je u Srebrenici izvršen genocid. Članak GB 381: Nedopustivo negiranje genocida u Srebrenici se pojavljuje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.