Odgovor SPO: DS neće preživeti sebe

Izvor: B92, 29.Maj.2014, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odgovor SPO: DS neće preživeti sebe

Beograd -- Reagujući na izjavu Bojana Pajtića da je DS-u potrebna promena kako ne bi doživeo sudbinu SPO, ta partija ocenila da DS ne može preživeti samu sebe.

"Neosnovana je ta njegova bojazan, jer je SPO preživeo sve decenijske laži i podmetanja DS- a, preživeo je državni teror svih službi bezbednosti u Srbiji, preživeo je i politički progon od SPS- a i JUL- a, eskadrone smrti Ulemeka Legije koji je, posle zločina na Ibarskoj magistrali, Pajtića i njegovu stranku doveo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na vlast", navodi se u saopštenju SPO.

"DS neće i ne može preživeti samu sebe", dodala je ta stranka.

Podsetimo, u intervjuu za list Danas, zamenik predsednika DS Bojan Pajtić, koji će se kandidovati za predsednika demokrata, izjavio je da je DS-u potrebna promena kako ne bi doživeo sudbinu SPO.

"Jedini sam član sadašnjeg užeg Predsedništva DS koji je i u vreme Zorana Đinđića bio član Predsedništva. Zbog toga osećam veliku odgovornost da učinim sve da se spreči 'espeoizacija' Demokratske stranke", naveo je Pajtić, objašnjavajući razloge za svoju kandidaturu za Izbornu skupštinu DS, koja će se održati u subotu, 31. maja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.