Odgovor Pacoliju: Vučić voli moleraj, ali bar nije ubica

Izvor: B92, 10.Mar.2019, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odgovor Pacoliju: Vučić voli moleraj, ali bar nije ubica

Beograd -- Predsednik Srbije voli da se bavi i molerajom, ali nije ubica, silovatelj i ratni zločinac kakvi su Bedžet Pacoli i njegovi šefovi na KiM, poručio Stefanović.

"Vučić voli i molerajem da se bavi, ali nije ubica, silovatelj i ratni zločinac kakvi su Pacoli i njegovi šefovi na Kosovu i Metohiji", rekao je ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović Tanjugu.

Zamenik kosovskog premijera Bedžet Pacoli neozbiljno je ranije danas odgovorio predsedniku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbije Aleksandru Vučiću na odbijanje prištinske platforme, poručivši šefu srpske države "da ne igra ulogu molera u igri istok-zapad".

Pacoli je tako odgovorio Vučiću koji je, komentarišući prištinsku platformu za dojalog sa Beogradiom, između ostalog, prokomentarisao rečima "džaba ste krečili".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.