Ode nam Pirs Brosnan, nauživao se u Srbiji

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jul.2013, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ode nam Pirs Brosnan, nauživao se u Srbiji

Pirs Brosnan proveo je dva meseca kod nas, a u nedelju je završeno snimanje filma u kojem igra glavnu ulogu.

Pirs Brosnan je u Srbiji snimao film "November man"  

Kraj snimanja tradicionalno je obeležen žurkom, na kojoj se slavni Bond zahvalio svim učesnicima na saradnji, a Srbiji na gostoprimstvu.

 

"Do premijere, bićemo u kontaktu! Hvala vam na svemu", pozdravio je Brosnan.

 

Glumca je, tokom snimanja i provoda >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u Beogradu, omela tužna vest. Njegova usvojena ćerka je preminula od teške bolesti, a nakon kraćeg puta kako bi bio uz nju u  poslednjim trenucima, vratio se u Srbiju i kao pravi profesionalac završio snimanje.

 

U filmu glumi i Olga Kirilenko, bivša "Bondova" devojka, koja je ovih dana na Tviteru objavljivala da uživa u Beogradu, mada je umorna od snimanja. Film "November man" biće premijerno prikazan u novembru sledeće godine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.