Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Maj.2016, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbornici i poslanici "Dosta je bilo" potpisali obeveze o principima

Odbornici i poslanici Pokreta "Dosta je bilo - Saša Radulović" danas su u Novom Sadu potpisali obavezu da će u budućem radu poštovati određene principe.

"Dokument koji je potpisan deluje dvosmerno, odnosno potpisnici se obavezuju da će poštovati principe koje Pokret nalaže i Pokret može taj dokument iskoristiti ako neki od odbornika zarad političkog profiterstva odluči da se priključi nekoj drugoj partiji", rekao je Saša Raduklović koji je prisustvovao potpisivanju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
On je dodao da se poptisivanjem, takođe, predviđa da, u slučaju da Pokret odustane od nekih principa, onda odbornik može da kaže da se obavezao na poštovanje tih principa i da pokret ne može da utiče da se to promeni.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

DJB: Poslanici i odbornici Pokreta potpisali obaveze o principima

Izvor: Blic, 15.Maj.2016

Odbornici i poslanici Pokreta "Dosta je bilo - Saša Radulović" danas su u Novom Sadu potpisali obavezu da će u budućem radu poštovati određene principe...- Dokument koji je potpisan deluje dvosmerno, odnosno potpisnici se obavezuju da će poštovati principe koje Pokret nalaže i Pokret može taj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.