Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Jul.2019, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbor za etiku: Doktorat Malog vraćen FON-u na ponovno odlučivanje

Odbor za profesionalnu etiku Beogradskog univerziteta odlučio je danas da predmet osporene doktorske disertacije Siniše Malog vrati Fakultetu organizacionih nauka (FON) na ponovno odlučivanje.

"Odbor je utvrdio da je mišljenje Stručne komisije Fakulteta, na osnovu kojeg je doneta odluka fakultetskog Nastavno-naučnog veća nepotpuno, nejasno i kontradiktorno, što sprečava Odbor da donese konačnu odluku", navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu Univerziteta u Beogradu.

Kako je navedeno, rok za postupanje FON-a po odluci Odbora je 60 dana.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Doktorat Malog vraćen FON-u na odlučivanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jul.2019

Odbor za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu odlučio je danas da Fakultetu organizacionih nauka vrati da ponovo odlučuje o predmetu osporene doktorske disertacije Siniše Malog..."Odbor je utvrdio da je mišljenje Stručne komisije Fakulteta, na osnovu kojeg je doneta odluka fakultetskog Nastavno-naučnog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.