Odbojkašice Srbije igraju u Grupi B u Evropskoj ligi

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jan.2013, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice Srbije igraju u Grupi B u Evropskoj ligi

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije će u ovogodišnjem takmičenju u Evropskoj ligi igrati u Grupi B s Belgijom, Nemačkom i Izraelom, saopšteno je danas.

Odbojkašice Srbije

 

Ženska reprezentacija Srbije je do sada tri puta osvajala Evropsku ligu, a prošle godine zauzela je treće mesto.

 

Prvi turnir u Grupi B održaće se u Belgiji, od 14. do 16. juna, a reprezentacija Srbije će biti domaćin od 21. do 23. juna. Turnir >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u Nemačkoj na programu je od 28. do 30. juna, a u Izraelu od 5. do 7. jula.

 

Na sastanku Saveta Evropske lige u Luksemburgu odlučeno je da se u Grupi A takmiče Turska, Bugarska, Rumunija i Mađarska.

 

Sistemom takmičenja predviđeno je odigravanje četiri turnira u svakoj grupi, posle kojih će četiri najbolje selekcije igrati na finalnom turniru u Bugarskoj od 12. do 14. jula.

 

Pored domaćina, na finalnom turniru takmičiće se pobednici grupa i najbolja drugoplasirana ekipa. Finalisti Evropske lige izboriće plasman na Gran pri 2014.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.