Odbojkaši Srbije otputovali u Ljubljanu na pripremni turnir za Ligu nacija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2021, 11:35

Odbojkaši Srbije otputovali u Ljubljanu na pripremni turnir za Ligu nacija

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije, aktuelni prvak Evrope, otputovala je danas u Ljubljanu, gde će igrati na pripremnom turniru za Ligu nacija 2021.godine sa Slovenijom i Bugarskom.

Prema najavi organizatora, Odbojkaškog saveza Slovenije, svaka ekipa će igrati sa dva tima A i B u kojima će biti po 14 igrača.

Selektor Srbije Slobodan Kovač na raspolaganju za Ligu nacija 2021.godine u Riminiju ima 17 igrača, od kojih će napraviti dva sastava za turnir, koji će se odigrati u dvorani Stožice u Ljubljani.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkaši Srbije otputovali na pripreme u Ljubljanu

Izvor: RTS, 20.Maj.2021

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije, aktuelni prvak Evrope, otputovala je u Ljubljanu, gde će igrati na pripremnom turniru za Ligu nacija 2021. godine sa Slovenijom i Bugarskom. . Prema najavi organizatora, Odbojkaškog saveza Slovenije, svaka ekipa će igrati sa dva...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.