Odbijeni amandmani opozicije

Izvor: B92, 25.Apr.2014, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbijeni amandmani opozicije

Beograd -- Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu Skupštine završio razmatranje amandmana na predloge zakona o ministarstvima i o Vladi u pojedinostima.

Članovi odbora su prihvatili četiri amandmana poslanika vladajuće koalicije i osam amandmana odbora na Predlog zakona o ministarstvima, dok su odbacili amandmane poslanika opozicije na taj zakonski predlog. Na Predlog zakona o Vladi stigla su dva amandmana opozicije, koja su takođe odbijena.

Ukupno je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bilo oko 60 amandmana.

Prihvaćeni amandmani postali su sastavni deo zakonskih predloga pa ih je odbor preporučio Skupštini Srbije na usvajanje.

Poslanici Skupštine Srbije raspravljaće sutra o ta dva zakonska predloga.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Na zakon o ministarstvima usvojeno 12 amandmana

Izvor: RTS, 25.Apr.2014

Skupštinski Odbor za pravosuđe usvojio je 12 amandmana na Predlog zakona o ministarstvima, od oko 60, koliko ih je podneto na taj akt...Od 12 prihvaćenih amandmana četiri su uložili poslanici vladajuće većine, a osam Odbor...Među usvojenim amandmanima je i predlog grupe od 130 poslanika SNS-a...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.