Izvor: Nezavisne Novine, 26.Nov.2020, 21:24

Odbijen prijedlog da Gent Cakaj bude počasni građanin Bujanovca

BEOGRAD - Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Srbije Marija Obradović izjavila je danas da je potpisala odluku kojom se odbija prijedlog odbornika u Bujanovcu da se ministar spoljnih poslova Albanije Gent Cakaj proglasi počasnim građaninom te opštine na jugu centralne Srbije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Obradović: Poslanici pitaju ono što interesuje građane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2020, 15:47

Želim da poslednji četvrtak u mesecu, kada nas u Narodnoj skupštini propituju građani kroz glas narodnih poslanika, bude najgledaniji program u Srbiji, izjavila je Marija Obradović, koja je prvi put po stupanju na dužnost ministarke državne uprave i lokalne samouprave odgovarala na pitanja narodnih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.