Izvor: SrbijaNet.rs, 13.Jul.2010, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbegli avganistanski vojnik ubio tri britanska vojnika

Odbegli avganistanski vojnik ubio je tri britanska vojnika tokom današnje zajedničke patrole u južnoj avganistanskoj provinciji Helmand, saopštili su bezbednosni izvori. U napadu u blizini Laškar Gaha, prestonice Helmanda, ranjena su dva britanska vojnika, javila je agencija Rojters.

Nastavak na SrbijaNet.rs...






Povezane vesti

Avganistanski vojnik ubio tri Britanca u zajedničkoj patroli

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Jul.2010

Odbjegli avganistanski vojnik ubio je u utorak tri britanska vojnika dok su zajedno patrolirali u južnoj avganistanskoj pokrajini Helmand, saopštili su sigurnosni izvori. U napadu u blizini Laškar Gaha, glavnog grada Helmanda, ranjena su dva britanska vojnika, javila je agencija Rojters. U pokrajini...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaNet.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaNet.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.