Odbačene optužbe protiv Aleka Boldvina

Izvor: VOA, 20.Apr.2023, 22:22

Odbačene optužbe protiv Aleka Boldvina

Tužilaštvo u Nju Meksiku odustalo je od tužbe protiv glumca Aleka Boldvina u slučaju pogibije snimateljke Hejline Hačins na snimanju filma "Rđa", kada je pogođena iz pištolja-rekvizita u kome su se nalazili pravi meci, saopštili su Boldvinovi advokati. 65-godišnji Boldvin je u januaru optužen za ubistvo iz nehata u dve tačke, zbog smrti Hačins i ranjavanja reditelja filma "Rđa", Džoela Suze.  Glumac je bio optužen da je pokazao nesmotrenost i nemar za bezbednost na setu filma, što je dovelo do smrti Hačins. "Zadovoljni smo zbog odluke o odbacivanju tužbe protiv Aleka Boldvina i podržavamo istragu o činjenicama i okolnostima te tragične nesreće", saopštili su Boldvinovi advokati, rekli su Luk Nikas i Aleks Spiro.   

Nastavak na VOA...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Alek Boldvin je slobodan, odbačene sve krivične prijave

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Apr.2023

Sve krivične prijave protiv glumca Aleka Boldvina zbog kobne pucnjave na snimanju filma Rđa - "Rust" kada je stradala snimateljka Halina Hačins su odbačene.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Boldvin oslobođen svih optužbi za ubistvo snimateljke, nastavio da snima film "Rđa"

Izvor: Radio 021, 21.Apr.2023, 07:23

Tužilaštvo u američkoj saveznoj državi Nju Meksiku odustalo je od tužbe protiv glumca Aleka Boldvina u slučaju pogibije snimateljke Hejline Hačins na snimanju filma "Rđa".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.