Odbačena krivična prijava Božovića protiv Zorane Mihajlović

Izvor: N1 televizija, 18.Maj.2016, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbačena krivična prijava Božovića protiv Zorane Mihajlović

Predsednik beogradskog odbora Demokratske stranke, Balša Božović, rekao je da je Tužilaštvo bez provera odbacilo krivičnu prijavu koju je podneo protiv Zorane Mihajlović i NN lica zbog izgradnje projekta Beograd na vodi i zauzelo stav da državni funkcioneri ne mogu odgovarati jer su zaštićeni odlukama Vlade.

"Stav tužilaštva da je prijava preuranjena i da treba da sačekam 30 godina da bi se videlo da li je nastala šteta za građane praktično znači da niko za ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << nikada neće odgovarati, jer će krivično delo do tada zastariti", istakao je Božović.

On je rekao da je zbog odluke Tužilaštva podnet prigovor Republičkom tužiocu.

"Nećemo odustati. Projekat Beograd na vodi finansiraju građani Srbije svojim smanjenim platama i penzijama, a na njemu zarađuje nekolicina ljudi bliska vrhu Srpske napredne stranke. Ako je potrebno da odgovaraju svi članovi Vlade, neka bude tako", zaključio je Božovć.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.