Odavno nije bila ovakva svađa na Telegrafu! Roditelji vukovaca uzvraćaju udarac: Svi kojima smetaju petice naše dece su kompleksaši!

Izvor: Telegraf.rs, 01.Jul.2017, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odavno nije bila ovakva svađa na Telegrafu! Roditelji vukovaca uzvraćaju udarac: Svi kojima smetaju petice naše dece su kompleksaši!

Roditelji vukovaca su se osvrnuli na jučerašnji članak u kome psiholozi osuđuju postavljanje ocena dece na društvene mreže.

Oni smatraju da treba da se istaknu lepim stvarima i da to nije nikakvo lečenje ličnih kompleksa, već podsticaj za one manje uspešne.

- Zar nije strašno što imamo sve manje odličnih đaka i mnoge nije briga za ocenu, zato imamo mnogo nazovimo stručnjaka sa plaćenim diplomama. Otkad to jedan psiholog umanjuje trud najuspešnijih - pitaju se >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << roditelji odlikaša.

Oni smatraju da je uspeh svakog roditelja kad mu je dete, bar korak napred bolje od njega.

- Ja sam postavila petice svoje ćerke i ne lečim nikakve komplekse ni frustracije, jer sam i sama uvek imala sve petice. Moja ćerka je moj ponos i nijedna petica joj nije poklonjena, a to dokazuje njeno učešće i nagrade na takmičenjima.

- To sto sam se pohvalila nije umanjilo vrednost mog deteta! Roditelji, budite ponosni na svoju decu i njihove uspehe! - napisala je ponosna majka.

Foto: Telegraf

Danas se merilo vrednosti poremetilo, pa roditelji smatraju da ono sto bi trebalo biti za pohvalu sad se zove lečenje frustracija!

Roditelji vukovaca su zaključili da svako voli da mu je dete odličan đak, a da bi oni roditelji čija su deca manje uspešna trebali više da se posvete svom detetu i tako dođe do boljeg uspeha, pa onda ni oni ne bi bili ljubomorni na odlikaše.

Uključite se u raspravu. Svi komentari su OVDE.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.