Odata pošta Nenadu Bogdanoviću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Sep.2012, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odata pošta Nenadu Bogdanoviću

BEOGRAD -

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas sa saradnicima odao je danas poštu pokojnom gradonačelniku Nenadu Bogdanoviću, povodom petogodišnjice smrti, preneo je Beoinfo.

Uz članove porodice, pomenu na Novom groblju, u Aleji zaslužnih građana, prisustvovali su i nekadašnji saradnici Nenada Bogdanovića, predstavnici sadašnje uprave grada, direktori komunalnih preduzeća, predsednici opština, prijatelji i poštovaoci pokojnog gradonačelnika. Danas se navršilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pet godina od smrti Bogdanovića, koji je tokom mandata na funkciji gradonačelnika ostao "upamćen kao čovek koji je sa svojim saradnicima uspeo da Beogradu vrati nekadašnji ugled i donese vredno priznanje 'Grad budućnosti južne Evrope'".

Sugrađani će Nenada Bogdanovića pamtiti kao gradonačelnika koji je posle vrlo teškog perioda uspeo da Beograd za relativno kratko vreme uvrsti u red razvijenih evropskih metropola, preneo je Beoinfo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Odata pošta Nenadu Bogdanoviću

Izvor: RTS, 28.Sep.2012, 00:45

Prvi čovek Beograda sa saradnicima odao je poštu pokojnom gradonačelniku Beogradu Nenadu Bogdanoviću, povodom petogodišnjice njegove smrti...Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas sa saradnicima odao je danas poštu pokojnom gradonačelniku Nenadu Bogdanoviću, povodom petogodišnjice smrti, preneo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.