Od vozača do direktora u Gradskoj čistoći

Izvor: Politika, 14.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od vozača do direktora u "Gradskoj čistoći"

Dragan Ignjatović došao je na čelo JKP "Gradska čistoća Beograd" posle petooktobarskih promena, a u to vreme bio je član Demokratske alternative, stranke čiji je lider bio Nebojša Čović. Imenovanje Ignjatovića za direktora tog gradskog preduzeća izazvalo je protest dela zaposlenih koji su se u nekoliko navrata žalili, pa i pismeno obraćali članovima Upravnog odbora i Skupštini grada, kao osnivaču. Ono što su radnici posebno zamerali Ignjatoviću jeste to što je na izborima 1996. >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << bio na listi JUL-a za odbornika na Čukarici, kao i to što nema visoku školsku spremu koja je po Statutu preduzeća potrebna za to radno mesto. Ignjatović je ceo svoj radni vek proveo u "Gradskoj čistoći". Počeo je kao vozač i od sektora do sektora stigao do "direktorske fotelje".

--------------------------------------------------------------------------

Gradska uprava će pomoći istrazi

Gradska uprava Beograda saopštila je juče da će, ukoliko istraga to bude zahtevala, nadležnim državnim organima dostaviti sve potrebne informacije u vezi sa slučajem hapšenja direktora i osmoro zaposlenih u Javnom komunalnom preduzeću "Gradska čistoća". U Gradskoj upravi napominju da su preduzete sve mere da to javno preduzeće nastavi sa redovnim poslom. Dodaje se i da predstavnici Grada Beograda neće komentarisati dalji tok istrage, u cilju stvaranja uslova za sprovođenje zakonitog postupka nadležnih organa.

[objavljeno: ]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.