Od sutra počinju koncerti na zidiću Doma omladine

Izvor: Danas, 20.Jun.2019, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od sutra počinju koncerti na zidiću Doma omladine

Kao i svake godine, na Praznik muzike 21. juna, počinje letnja muzička sezona Doma omladine Beograda - popularni Koncerti na Zidiću, koji će se do septembra održavati subotom od 20 časova na Platou Milana Mladenovića.  Članak Od sutra počinju koncerti na zidiću Doma omladine se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koncert primadone Jadranke Jovanović

Izvor: Danas, 20.Jun.2019

Svetski  dan muzike  i  početak „Zaječarskog kulturnog leta“  sutra veče na kasnoantičkom lokalitetu Feliks Romuliana  biće obeležen koncertom operske dive, primadone Jadranke Jovanović. Članak Koncert primadone Jadranke Jovanović se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Zaustaviti zagađivanje Đetinje

Izvor: Danas, 20.Jun.2019

Udruženje građana Užička odbrambena liga (UOL) organizovaće skup građana u mesnoj zajednici Turica u petak, 21.juna u 19,30 časova, sa koga će zahtevati od gradske vlasti da reši problem fekalne kanalizaije u tom užičkom naselju, kako bi se zaustavilo zagađivanje reke Đetinje. Članak Zaustaviti...

Nastavak na Danas...

Počinju II Evropske igre, prvi na borilišta basketaši, bokseri i streličar

Izvor: Danas, 20.Jun.2019

U Minsku će sutra 21. juna početi II Evropske igre, a pre svečane ceremonije u nekoliko sportova već će početi takmičenje, saopštio je Olimpijski komitet Srbije. Članak Počinju II Evropske igre, prvi na borilišta basketaši, bokseri i streličar se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.