Od sutra plansko čišćenje slivnika u Zemunu

Izvor: Blic, 25.Jun.2012, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od sutra plansko čišćenje slivnika u Zemunu

Ekipe Beogradske kanalizacije će od 26. do 29. juna, u okviru planskog čišćenja kanalizacione mreže na opštini Zemun, obaviti radove na čišćenju slivnika, najavilo je danas Javno komunalno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Čišćenje slivnika, precizirano je, biće obavljeno u tri ulice: Bežanijskoj od sutra u 23 sata do srede u sedam sati, Dubrovačkoj od srede u 23 sata do četvrtka u sedam časova i Zmaj Jovinoj od četvrtka u 23 sata do petka u sedam >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sati.

Mole se sugrađani da ne parkiraju vozila na slivnicima i revizionim silazima, kao i u njihovoj blizini, kako bi omogućili rad i pristup radnicima Beogradske kanalizacije, poručuju izvođači radova.

- Izvinjavamo se sugrađanima zbog neugodnosti i zahvaljujemo im na razumevanju. Ekipe Beogradske kanalizacije će se truditi da radove obave u najavljenom roku - navedeno je u saopštenju.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija'” na telefon 3606-606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb adresi www.bvk.rs.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.