Od sutra opet dozvoljene posete na VMA

Izvor: Mondo, 13.Apr.2015, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od sutra opet dozvoljene posete na VMA

U Vojnomedicinskoj akademiji će od sutra ponovo biti dozvoljene posete pacijentima u redovnim terminima, najavila je VMA.

Foto: Goran Sivački,MONDO VMA

Posete pacijentima opet su dozvoljene utorkom i četvrtkom od 16 do 17.30 sasti, a subotom, nedeljom i za vreme državnih praznika od 15 do 17 sati.

Odluka o normalizaciji poseta doneta je na osnovu procene izmenjene epidemiološke situacije u Srbiji, saopštila je ta ustanova.

Inače, posete su bile zabranjene u većini bolnica u Srbij od kraja februara.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ponovo dozvoljene posjete pacijentima

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Apr.2015

BEOGRAD - Posjete bolesnicima na Vojnomedicinskoj akademiji /VMA/ u Beogradu ponovo će biti dozvoljene od sutra, saopšteno je danas iz ove zdravstvene ustanove...Odluka je donesena na osnovu procjene izmijenjene epidemiološke situacije u Srbiji...Posjete su moguće u redovnim terminima utorkom i četvrtkom...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Od sutra ponovo moguće posete na VMA

Izvor: Kurir, 13.Apr.2015

BEOGRAD - U Vojnomedicinskoj akademiji će od sutra ponovo biti dozvoljene posete pacijentima u redovnim terminima, najavila je VMA...Posete pacijentima opet su dozvoljene utorkom i četvrtkom od 16 do 17.30 sasti, a subotom, nedeljom i za vreme državnih praznika od 15 do 17 sati...Odluka o normalizaciji...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.