Od sutra noćno razgledanje Beograda iz otvorenog autobusa

Izvor: Blic, 31.Jul.2013, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od sutra noćno razgledanje Beograda iz otvorenog autobusa

Saobraćajno preduzeće "Lasta" od sutra u svoju ponudu uvodi noćno razgledanje grada otvorenim autobusom.

Istom trasom kretanja, kao prilikom dnevne vožnje "Open Top“ linijom, građani će od sutra moći da razgledaju prestonicu i u večernjim satima, i to četvrtkom, petkom, subotom i nedeljom, od 20 sati.

Noćna vožnja će trajati isto kao i dnevna, 90 minuta, a cena karte će biti 300 dinara za decu i 500 za odrasle.

- Po ugledu na velike svetske metropole >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Lasta" je u svoju turističku ponudu uvela i noćno razgledanje glavnog grada. Zbog visokih temperatura tokom dana u Beogradu, odlučili smo da unapredimo svoje usluge i izađemo u susret svima onima koji žele da vide znamenitosti prestonice i u večernjim satima - navelo je to preduzeće.

"Lastin“ otvoreni autobus za razgledanje grada u večernjim satima, polaziće sa turističkog stajališta na Trgu Nikole Pašića. Putnicima u autobusu na raspolaganju će biti i audio vodič na osam svetskih jezika, koji raspolaže svim najzanimljivijim informacijama koje izdvajaju Beograd od drugih gradova.

U slučaju kiše noćno razgledanje grada se neće realizovati. Karte za noćnu turu mogu se kupiti na licu mesta, pre polaska autobusa.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.