Od sutra javni uvid u Nacrt uredbe o zaštiti Specijalnog rezervata prirode Uvac

Izvor: Danas, 18.Apr.2021, 17:32

Od sutra javni uvid u Nacrt uredbe o zaštiti Specijalnog rezervata prirode Uvac

Ministarstvo zaštite životne sredine saopštilo je da će od sutra omogućiti javni uvid u Nacrt uredbe o zaštiti Specijalnog rezervata prirode "Uvac" kojom su predviđene nove zaštitne mere poput definisanja roka za prelazak na električni pogon motornih čamaca i drugih plovila koja zagađuju životnu sredinu.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Počela javna rasprava o dokumentima o zaštiti rezervata Uvac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2021, 02:54

Ministarstvo zaštite životne sredine oglasilo je danas javni uvid u Nacrt uredbe o proglašenju i studiji zaštite Specijalnog rezervata prirode Uvac, a predviđeno je da javna rasprava o ovim dokumentima traje do 14. maja...Oni predviđaju novi režim zaštite Uvca, kao i mere kojima će se definisati...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.