Od sutra autobusi ne idu Fruškogorskom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Nov.2012, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od sutra autobusi ne idu Fruškogorskom

NOVI SAD -

Zbog radova u Fruškogorskoj ulici od sutra autobusi na linijama 1, 4, 8 i 11A/B privremeno neće saobraćati kroz ovu ulicu, saopšteno je iz JGSP Novi Sad.

Autobusi će do ponovnog uspostavljanja saobraćaja kroz Fruškogorsku ići sledećim trasama:

Linije broj 1 i 8

U smeru prema Limanu autobusi od Spensa nastavljaju pravo Bulevarom cara Lazara do Šekspirove ulice, gde skreću levo u Šekspirovu ulicu, odakle skreću levo u Ulicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Narodnog fronta. Iz Ulice Narodnog fronta vozila skreću levo na Bulevar oslobođenja, te na redovnom autobuskom stajalištu na Bulevaru oslobođenja (ispred apoteke) čekaju vreme polaska. U povratku autobusi sa Bulevara oslobođenja skreću desno na Bulevar Cara Lazara i uključuju se na redovnu trasu.

Na izmenjenom delu trase u smeru prema Limanu koristi se stajalište posle raskrsnice Bulevara cara Lazara i Bulevara oslobođenja i stajalište u Ulici Narodnog fronta (posle skretanja iz Šekspirove ulice). U smeru prema centru autobuska stajališta su na Bulevaru cara Lazara (posle skretanja sa Bulevara oslobođenja).

Linija broj 4

U smeru prema Limanu autobusi će saobraćati Bulevarom cara Lazara, odakle skreću levo na Bulevar oslobođenja do Narodnog fronta, odakle nastavljaju redovnom trasom.

U smeru prema centru iz Narodnog fronta autobusi će skretati levo na Bulevar oslobođenja, potom desno na Bulevar cara Lazara, odakle nastavljaju postojećom trasom. Na izmenjenom delu trase prema Limanu nema dodatnih stajališta, dok će u smeru prema centru autobusi koristiti stajalište na Bulevaru oslobođenja (posle skretanja iz Narodnog fronta) i stajalište na Bulevaru cara Lazara (posle skretanja sa Bulevara oslobođenja).

Linija broj 11A

Iz narodnog fronta autobusi će skretati levo na Bulevar oslobođenja, potom desno na Bulevar cara Lazara, odakle nastavljaju redovnom trasom.

Autobusi će koristiti stajalište na Bulevaru oslobođenja (posle skretanja iz ulice Narodnog fronta) i stajalište na Bulevaru cara Lazara (posle skretanja sa Bulevara oslobođenja).

Linija 11B

Sa Bulevara cara Lazara autobusi će skretati levo na Bulevar oslobođenja, te će se iz ulice Narodnog fronta uključivati na redovnu trasu.

Na izmenjenom delu trase nema dodatnih stajališta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Radovi u Fruškogorskoj menjaju trase autobusa

Izvor: Radio 021, 15.Nov.2012

Zbog radova u Fruškogorskoj ulici od petka, 16. novembra, privremeno se menjaju trase na linijama broj 1, 4, 8 i 11A/B.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.