Od subote se NE MOŽE KARAĐORĐEVOM

Izvor: Mondo, 22.Avg.2019, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od subote se NE MOŽE KARAĐORĐEVOM

Tokom završnih radova na rekonstrukciji Karađorđeve ulice sa pripadajućom infrastrukturom i parternim uređenjem za saobraćaj će od subote, 24. do ponedeljka 26. avgusta, biti zatvoren potez od Brankovog mosta do Velikih stepenica.

Foto: MONDO/Predrag Vujić

Gradski Sekretarijat za saobraćaj saošštava da će Ulica Karađorđeva biće potpuno zatvorena za saobraćaj od kružnog toka sa Hercegovačkom do Bulevara vojvode Bojovića, deo Pariske ulice od raskrsnice >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa Kneza Sime Markovića do Karađorđeve, zatim deo Bulevara vojvode Bojovića od izlaza iz Beton hale do Karađorđeve, a Crnogorska ulica od Pop Lukine do Karađorđeve.

Radovi u Karađorđevoj "punom parom", rok 1. septembar

Potez ulica Travnička i Braće Krsmanović biće dvosmeran i slep od raskrsnice sa Karađorđevom.

Vozila sa parkirališta Beton hale izlaziće kod ulaza u Beton halu u Bulevar vojvode Bojovića.

Nastavlja se uklanjanje bespravnih objekata u Beogradu

Vozila iz Pop Lukine ulice će se usmeravati u Ulicu Gavrila Principa, pa kroz Ulicu Kraljevića Marka i kružnog toka sa Hercegovačkom ka Starom mostu, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.