Od srede kreće kupovina voznih karata putem interneta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Apr.2018, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od srede kreće kupovina voznih karata putem interneta

Kupovina voznih karata za putovanja železnicom po Srbiji od srede 18. aprila moći će da se obavi putem interneta, najavilo je danas preduzeće Srbija Voz a.d.

U prvoj fazi primene ova usluga će biti na raspolaganju putnicima koji koriste vozove na relaciji Beograd Dunav-Vršac-Beograd Dunav.

Za kupovinu voznih karata putem interneta potrebno je da korisnik ima važeću imejl adresu, Visa ili MasterCard karticu i odštampanu voznu kartu, navodi se u saopštenju Srbija voza.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Od sutra kupovina voznih karata preko interneta

Izvor: Radio 021, 17.Apr.2018, 08:06

Kupovina voznih karata za putovanja železnicom po Srbiji od srede, 18. aprila moći će da se obavi putem interneta, najavilo je preduzeće Srbija Voz a.d...U prvoj fazi primene ova usluga će biti na raspolaganju putnicima koji koriste vozove na relaciji Beograd Dunav-Vršac-Beograd Dunav...Za kupovinu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.