Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jun.2014, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od radničke plate i poslodavaca po 1,5 odsto za doprinos solidarnosti

BIJELJINA - Predsjednik Vlade Srpske Republike Željka Cvijanović izjavila je večeras da će od radničke neto plate i poslodavaca biti izdvajano po 1,5 odsto za doprinos solidarnosti, koji će biti jedan od domaćih izvora finansiranja Fonda solidarnosti za obnovu Srpske.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od radničke plate i poslodavaca po 1,5 odsto

Izvor: Capital.ba, 09.Jun.2014

BIJELJINA, Predsjednik Vlade Srpske Republike Željka Cvijanović izjavila je sinoć da će od radničke neto plate i poslodavaca biti izdvajano po 1,5 odsto za doprinos solidarnosti, koji će biti jedan ..

Nastavak na Capital.ba...

Poslodavci podržali solidarne mjere

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jun.2014

BANJALUKA - Najava da će od radničke neto plate i poslodavaca biti izdvajano po 1,5 odsto za doprinos solidarnosti, što će biti jedan od domaćih izvora finansiranja fonda solidarnosti za obnovu RS poslije poplava, naišla je na odobravanje poslodavaca, dok sindikalci kažu da im konkretne mjere...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.