Od posljedica koronavirusa preminula medicinska sestra iz Pljevalja

Izvor: SandzakPress.net, 17.Avg.2020, 15:39

Od posljedica koronavirusa preminula medicinska sestra iz Pljevalja

Dragana Loncović ( 1983.), viša medicinska sestra Opće bolnice, druga je žrtva koronevirusa među zdravstvenim radnicima u Pljevlju. Dragana je dugo godina, iako veoma mlada, radila kao glavna medicinska sestra na Internom odjeljenju pljevaljske bolnice, piše PV Informer. Ona je na odjelu Internog odjelenja radila sa oboljelima od COVID-19. Kada joj je konstatovan pozitivan test na virus, prebačena je u bolnicu “Brezovik” u Nikšiću, a poslije pogoršanja zdravstvenog stanja u KBC u Podgorici >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << gdje je i preminula. Kolege medicinske sestra kažu kako se Dragana još u martu, kad je počela epidemija koronavirusa, prva dobrovoljno javila da radi na odjelu za COVID-19 i pokazala neviđenu upornost u radu sa oboljelim sugrađanima. Još je tragičnije što je ona bila jedino dijete svojih roditelja. Dragana je pored obaveza u Općoj bolnici Pljevlja radila i kao predavač u Srednjoj stručnoj školi u tom gradu. Od posljedica COVID-19 u Pljevljima ranije je preminuo dr. Miloje Jestrović koji je radio u Domu zdravlja. Izvor: Pvinformer.me The post Od posljedica koronavirusa preminula medicinska sestra iz Pljevalja appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Masovna tuča u centru Pljevalja: Korišćeni noževi i sjekire

Izvor: SandzakPress.net, 17.Avg.2020

Ispred hotela “Pljevlja” grupa mladića sinoć je oko 21 sat fizički napala braću K.S. (20) i K.B. (21) i otela im mobilni telefon, nezvanično saznaje PV informer. K.S. je u nesvjesnom stanju transportovan u pljevaljsku bolnicu gdje mu je konstatovan potres mozga dok su napadači privedeni u stanicu...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.