Od početka godine zaplenjeno 200 hiljada litara nafte, sedam puta više nego prošle godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jul.2020, 15:26

Od početka godine zaplenjeno 200 hiljada litara nafte, sedam puta više nego prošle godine

Od početka 2020. godine, kako samostalno tako i u saradnji s policijom, srpski carinici su sprečili različite malverzacije sa više od 200.000 litara nafte, što je gotovo sedam puta više nego prošle godine.

Carinici su i juče u Velikom Gradištu prilikom izlazne kontrole austrijskog broda "Johenštajn" (Jochenstein), koji je u vlasništvu jedne mađarske kompanije, otkrili manjak od 1.600 litara nafte, saopstila je Uprava carina Carine

Protiv kompanije koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vlasnik broda i kapetana pokrenut je prekršajni postupak zbog izuzimanja nafte ispod carinskog nadzora, a sva sredstva koja se od na ovaj način naplate u sudskom postupku slivaju se direktno u budžet Republike Srbije, navodi Uprava carine Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.