Od početka godine prijave za 1.109 lica bez taksi dozvole

Izvor: Blic, 13.Dec.2010, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od početka godine prijave za 1.109 lica bez taksi dozvole

Od početka godine, Sekretarijat za inspekcijske poslove grada Beograda podneo je prekršajne prijave protiv 1.109 osoba koje nisu imale dozvolu za obavljanje taksi prevoza, a u istom periodu privremeno je oduzeto i 49 vozila, saopšteno je iz Gradske uprave.

Podneto je i 1.440 prijava protiv regularnih prevoznika koji imaju dozvolu, ali su načinili neki prekršaj.

Prekršioci protiv kojih je podneto pet i više zahteva prekršajnom sudu čine 60 odsto ukupno podnetih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zahteva, pa tako postoje pojedinci sa čak 35 podnetih prekršajnih zahteva.

Zbog svega ovoga, grad Beograd pojačao je aktivnost za uvođenje reda u obavljanje taksi prevoza, koja se sprovodi kroz rešenje protiv lica koja nisu registrovana za obavljanje taksi delatnosti i kroz meru privremenog oduzimanja vozila.

Inspektori Sekretarijata za inspekcijske poslove, uz pomoć saobraćajne policije i pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, nastaviće da obavljaju svakodnevnu kontrolu rada auto-taksi prevoza, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.