Od petka izmena režima saobraćaja na deonici GP Batrovci - Kuzmin

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Feb.2020, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od petka izmena režima saobraćaja na deonici GP Batrovci - Kuzmin

Od 21. februara doći će do izmene režima saobraćaja na državnom putu I A reda broj 3, na deonici granični prelaz Batrovci - Kuzmin 1, iz smera Beograda ka graničnom prelazu Batrovci, pa će se saobraćaj odvijati dvosmerno na desnom profilu autoputa u zoni između petlje Adaševci i čeone naplatne stanice Šid.

Razlog za ovu izmenu su radovi na rehabilitaciji puta i unapređenju bezbednosti saobraćaja, saopštilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je JP Putevi Srbije.

Tokom izvođenja radova naplatna stanica Adaševci neće biti u funkciji za uključenje prema Zagrebu, a sva vozila koja iz Šida idu prema graničnom prelazu Batrovci ili Zagrebu biće upućivana na alternativne pravce tj. na Obilaznicu Šid-Kuzmin.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom, a Putevi Srbije mole učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajnu signalizaciju i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Putevi Srbije: Zbog radova izmena režima saobraćaja na deonici Batrovci-Kuzmin

Izvor: Blic, 19.Feb.2020

Od 21. februara doći će do izmene režžima saobraćaja na državnom putu I A reda broj 3, na deonici granični prelaz Batrovci - Kuzmin 1, iz smera Beograda ka graničnom prelazu Batrovci, pa će se saobraćaj odvijati dvosmerno na desnom profilu autoputa u zoni između petlje Adaševci i čeone naplatne...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.