Od ovog vikenda turistički voz Vršac-Bela Crkva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2014, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od ovog vikenda turistički voz Vršac-Bela Crkva

Železnice Srbije će od ovog vikenda, sutra i nedelju 27. jula, uvesti u saobraćaj turistički voz na relaciji Vršac - Bela Crkva - Vrašac.

Polazak iz stanice Vršac je u 9.15 sati, a dolazak u Belu Crkvu u 10.22 sata, dok u povratku voz kreće iz Bele Crkve u 16.40 sati, a u Vršac stiže u 17.48 sati.

U stanici Vršac omogućena je veza turističkog voza sa redovnim polascima iz i za stanicu Beograd Dunav.

Tokom avgusta ovaj voz saobraćaće samo subotom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i to isključivo ako vremenske prilike budu pogodne za kupanje.

Za Beograđane koji žele da posete belocrkvanska jezera polazak za Vršac je iz stanice Beograd Dunav u 7.20 sati, a povratak u Dunav stanicu planiran je u 19.42 sata.

Vozne karte Beograd - Vršac - Beograd putnici kupuju u Beogradu, a od Vršca do Bele Crkve i natrag u Vršcu.

Cena povratne karte od Vršca je 250 dinara, od Beograda 762 dinara, a od Pančeva 660 dinara.

U ovom turističkom vozu omogućen je i prevoz osoba sa posebnim potrebama do stajališta Straža, gde ribolovačko društvo iz Vršca organizuje boravak ovih osoba na uređenoj stazi za pecanje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Novi turistički voz na relaciji Vršac - Bela Crkva

Izvor: Radio 021, 26.Jul.2014, 12:14

"Železnice Srbije" će od ovog vikenda uvesti u saobraćaj turistički voz na relaciji Vršac - Bela Crkva - Vršac.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.