Od nedelje još jedna traka Brankovog, poslednja na proleće

Izvor: B92, 09.Dec.2017, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od nedelje još jedna traka Brankovog, poslednja na proleće

Beograd -- Još jedna traka Brankovog mosta biće od nedelje puštena za saobraćaj, pišu “Večernje novosti”.

Time će tri trake biti na raspolaganju vozačima koji se kreću od centra ka Novom Beogradu, dok će oni koji Savu prelaze u suprotnom smeru i dalje voziti u dve.

Kako navode, krajnja desna saobraćajna traka u smeru ka centru biće zatvorena sve dok budu trajali radovi na sanaciji mosta - do proleća iduće godine.

Gradonačelnik Beograda Siniša >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mali izjavio je 17. avgusta da će radovi na mostu biti gotovi "za najviše dva i po meseca".

Međutim, Mali je kasnije za televiziju N1 rekao da je taj "most u katastrofalnom stanju i nisam hteo da se igram sa bezbednošću ljudi koji svakodnevno prelaze most".

"Kako smo polako skidali jednu po jednu ploču, tako smo videli da je to stvarno sve trulo", rekao je gradonačelnik i dodao da "par nedelja više" nije problem jer će, kako je procenio, most biti siguran narednih 20 godina.

Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je sredinom oktobra da će krajnja desna traka u smeru ka centru grada biti otvorena na proleće kada budu završeni radovi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.