Od humanosti do hajke i nazad

Izvor: N1 televizija, 03.Okt.2018, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od humanosti do hajke i nazad

U nekim manje srećnim društvima, poput našeg, priča o lečenju deteta je početak sage o prikupljanju političkih poena, pokrivanju PR gafova sa peračima prozora, ponovljenom obračunu sa javnom ličnošću koja se usuđuje da bude protivnik vlasti i hajci na nju, i nemaru prema bolesnoj deci i njihovim porodicama.

Kako je poziv za pomoć u lečenju Dušana Todorovića najpre izazvao burnu reakciju javnosti i eksploziju humanosti, a zatim postao povod i prilika za otimanje >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << vlasti za zasluge, koje se izrodilo u obračun sa Sergejem Trifunovićem i fondacijom "Podrži život" najavljen ministrovim gostovanjem na televiziji, pogledajte u novom Istinomer tajmlajnu.

Više o projektu Istinomer Amnezije u okviru kojeg objavljujemo i ovu priču možete pogledati ovde.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.