Od februara Bus plus kartice i u Bg vozu

Izvor: Blic, 20.Jan.2012, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od februara "Bus plus" kartice i u Bg vozu

Elektronski uređaji za poništavanje i evidentiranje elektronskih "Bus plus" kartica od 1. februara biće u funkciji i u Bg vozu.

U toku je postavljanje uređaja u elektromotrne garniture koje saobraćaju na linijama gradske železnice. Očekuje se da posao postavljanja validatora bude završen do kaja ovog meseca.

Novi način plaćanja prevoza "Bus plus" karticama biće jedinstven na celoj teritoriji grada odnosno na području gde se primenjuje Integrisani tarifni sistem, objavljeno je u novom broju informativnog lista Železnica Srbije "Pruga".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Bus plus" i u gradskoj železnici

Izvor: Mondo, 20.Jan.2012

U "Bg vozu" će od 1. februara u funkciji biti validatori - elektronski uređaji za poništavanje i evidentiranje elektronskih "Bus plus" kartica.

Nastavak na Mondo...

OD FEBRUARA "BUS PLUS" KARTICE I U GRADSKOJ ŽELEZNICI

Izvor: Kurir, 20.Jan.2012

U toku postavljanje uređaja u elektromotorne garniture koje saobraćaju na linijama gradske železnice..BEOGRAD - U "Bg vozu" će od 1. februara u funkciji biti validatori - elektronski uređaji za poništavanje i evidentiranje elektronskih "Bus plus" kartica...U toku je postavljanje uređaja u elektromotorne...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.