Od danas u „Blicu“: Lista moćnih žena koje drmaju Srbijom

Izvor: Blic, 09.Dec.2013, 07:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od danas u „Blicu“: Lista moćnih žena koje drmaju Srbijom

Danas počinje velika serija „Blica“ - „Najmoćniji u Srbiji“, a otvaramo je listom najmoćnijih žena. Saznaćete ko je od lepšeg pola uticajan u srpskom društvu, ko ima moć da stvara i upravlja događajima, ko moć želi da sakrije, ko da istakne, a kome je ona deo lične harizme.

Naredna četiri dana provešćemo vas kroz biografije dama koje drmaju finansijskim sektorom, političkim strankama, državnim institucijama i velikim korporacijama. Mnoge ćete prepoznati, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali za neke ćete tek sad čuti. Ima i onih koje su izgubile funkciju, ali su sačuvale uticaj, što im je garantovalo mesto na listi najmoćnijih.

Saznaćete koje su žene ušle u top 10, a nisu tamo bile, koje su bile u vrhu, ali više nisu ni blizu tih pozicija; otkrićemo zašto i kako su neke od dama uspele da se održe na vlasti i uvećaju moć; koje žene pokazuju fantastične menadžerske sposobnosti u državnim institucijama, a koje na polju finansija i privatnog biznisa.

Otkrivamo

Koje nove dame su isplivale kao moćne u protekloj godini, a koje su pale na listi ? Da li su moćnije bankarke ili političarke? Ko je uticajna žena u timu Aleksandra Vučića? Ko su moćne žene oko predsednika Republike? Ko su žene koje vode neka od najjačih srpskih preduzeća? Ko je žena general policije?

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.