Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Dec.2011, 04:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od danas "Božićna ulica" u Rumi

RUMA -

Na Gradskom trgu u Rumi će od danas do 15. januara biti priređena manifestacija pod nazivom "Božićna ulica" u organizaciji Turističke organizacije opštine Ruma i pod pokroviteljstvom opštine Ruma.

Na tridesetak tezgi biće izložena raznovrsna vina fruškogorskog vinogorja, rakija, proizvodi od meda, domaći kulinarski specijaliteti.

Štandove će imati i izlagači domaće radinosti, knjiga, umetničkih predmeta i novogodišnjih ukrasa, a na nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tezgi posetiocima će biti služeni kuvano vino i rakija.

Gradsko pozorište Ruma i gostujuća pozorišta će organizovati razne predstave, animacije i kreativne radionice, u kojoj će biti uključena i deca iz osnovnih škola.

Katolički i pravoslavni Božić biće proslavljeni na Gradskom trgu uz prisustvo sveštenstva, a na istome mestu biće organizovan i doček Nove godine, uz nastup legendarnog rokera Dade Topića.

Za 30. decembar predviđeno je proglašenje najbolje uređenog izloga i najlepše uređenog balkona i dvorišta u Rumi, a za najinspirativnije obezbeđene su i novčane nagrade.

Tokom trajanja manifestacije predviđene su i razne humanitarne akcije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Od danas "Božićna ulica" u Rumi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Dec.2011

RUMA -..Na Gradskom trgu u Rumi će od danas do 15. januara biti priređena manifestacija pod nazivom "Božićna ulica" u organizaciji Turističke organizacije opštine Ruma i pod pokroviteljstvom opštine Ruma...Na tridesetak tezgi biće izložena raznovrsna vina fruškogorskog vinogorja, rakija, proizvodi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.