Od četvrtka ipak topli radijatori u Beogradu

Izvor: Mondo, 05.Okt.2016, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od četvrtka ipak topli radijatori u Beogradu

Beogradske elektrane pre dva dana počele su probe sistema daljinskog grejanja koje nisu podrazumevale tople radijatore u stanovima. Od četvrtka tople probe.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

RTS javlja da će Beograđani koji se greju na sistem daljinskog grejanja od četvrtka imati grejanje, odnosno da će početi tople probe.

Ukoliko primete curenje vode iz instalacija kvar treba da prijave Dispečerskom centru – Službi za prijem reklamacija pozivom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na telefon 011/20-93-100 ili 0800-111-201.

Grejna sezona u Srbiji zvanično počinje 15. oktobra.

Inače, sutra ujutro se očekuje mestimično slab prizemni mraz, uglavnom u centralnim i južnim krajevima Srbije.

Prema izgledima vremena za narendih sedam dana, do 12. oktobra, u četvrtak ujutro hladno, mestimično slab prizemni mraz, u toku dana promenljivo oblačno sa dužim periodima sunčanog vremena. Zatim do kraja perioda promenljivo oblačno, ponegde sa slabom kišom, uglavnom u južnim i centralnim krajevima. Za dane vikenda suvo, sa dužim sunčanim periodima. Od utorka postepen porast temperature.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Beograđani, dobre vesti: Grejanje stiže danas

Izvor: B92, 06.Okt.2016, 11:12

Beograd -- Svi korisnici daljinskog grejanja u Beogradu od danas će imati grejanje, saopštile su Beogradske elektrane...Kako se navodi, toplane su od danas u režimu toplo-funkcionalnih proba, a zbog hladnog vremena, radijatori će ujedno i grejati...Beogradske elektrane navode da će i tokom toplih-funkcionalnih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.