Od Zapadnog Nila 398 obolelih

Izvor: Danas, 25.Okt.2018, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od Zapadnog Nila 398 obolelih

U Srbiji je do sada registrovano 398 sluиajeva obolevanja od groznice Zapadnog Nila, a 36 smrtnih ishoda se mogu povezati sa obolevanjem od te groznice, pokazuju poslednji podaci objavljeni na sajtu Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanoviж Batut". K Članak Od Zapadnog Nila 398 obolelih se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Sa novim tekstovima i ilustracijama

Izvor: Danas, 25.Okt.2018

Brajan Fraud je vile opisao kao "neuhvatljiva bića promenljivog oblika koja uživaju u tome da prave smicalice, a mesto ih nikako ne drži", zapisuje Džejl Jolen iz Zapadnog Masačusetsa, u predgovoru za kolekcionarsko izdanje knjige “Vile i vilenjaci”, poručujući potencijalnim čitaocima da...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.