Od Srbina zaplenjeni papagaji na granici sa Severnom Makedonijom

Izvor: B92, 11.Feb.2024, 14:49

Od Srbina zaplenjeni papagaji na granici sa Severnom Makedonijom

Makedonski carinici zaplenili su 47 papagaja od državljanina Srbije koji je hteo da ih unese u Severnu Makedoniju, a da ih prethodno nije prijavio.

To je saopštila danas makedonska Uprava carina, navodeći da je podneta odgovarajuća prijava protiv prekršioca.

Uprava carina objavila je na Fejsbuku da su papagaji zaplenjeni na graničnom prelazu Tabanovce nakon što su carinici tokom detaljnog pregleda vozila pronašli kaveze sa pticama u gepeku, iako je državljanin >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbije pre toga rekao da nema šta da prijavi. Kako se navodi, protiv državljanina Srbije podneta je odgovarajuća prijava, a papagaji su predati Agenciji za upravljanje oduzetom imovinom odakle se biti dalje zbrinuti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Makedonska uprava carina zaplenila 47 papagaja od državljanina Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Feb.2024

Makedonski carinici zaplenili su 47 papagaja od državljanina Srbije koji je hteo da ih unese u Severnu Makedoniju, a da ih prethodno nije prijavio, saopštila je danas makedonska Uprava carina, navodeći da je podneta odgovarajuća prijava protiv prekršioca.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.