Od 9. maja ponovo voz na relaciji Beograd-Solun

Izvor: Blic, 17.Apr.2014, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od 9. maja ponovo voz na relaciji Beograd-Solun

"Železnice Srbije" će od 9. maja, nakon trogodišnje pauze, uvesti međunarodnu liniju za Solun, najavio je generalni direktor ove kompanije Dragoljub Simonović.

Predviđeno je da voz iz Beograda svakodnevno kreće u 18.45 sati, a dolazak u Solun planiran je za 11.10 sledećeg dana. U povratku iz Soluna polazak voza je u 15.52, a dolazak u beogradsku Željezničku stanicu u 5.33. sati.

Vozne karte u 2. razredu na relaciji Beograd-Solun u promotivnom periodu, koji će >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trajati od 10. maja do 10. juna, biće 30 odsto jeftinije. Tako će karta u jednom pravcu koštati 33,80 evra, a povratna 47,60 evra.

Za decu do četiri godine prevoz je besplatan, ako nije zahtevano posebno mesto za sedenje ili ležaj, a za decu od četiri do 12 godina karte će biti 50 odsto jeftinije.

Cena ležaja u kušet kolima za putovanje u jednom smeru iznosi osam evra, a za povratno putovanje 16 evra.

Za prevoz automobila u jednom smeru treba izdvojiti 47,20 evra, dok se za povratnu kartu odobrava povlastica od 50 odsto.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.