Ocu Krisa Brauna se ne dopada snajka

Izvor: Mondo, 28.Apr.2013, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ocu Krisa Brauna se ne dopada snajka

"Ostavi Rijanu, nije ona za tebe", poručio Krisu Braunu njegov zabrinuti otac.

Kada su se Rijana i Kris Braun pomirili prošle godine, nakon što je on tri godine pre toga prebio, bilo je onih koji su sumnjičavo vrteli glavom, ali i onih koji su pozdravili njihov novi početak.

U redu onih koji se protive ovoj vezi je i otac Krisa Brauna, Klinton, koji smatra da je mladi par toliko sličan, odnosno da imaju iste karaktere da bi njihova veza čak mogla da se završi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tragično!

"Zaista nisam želeo da ih vidim ponovo zajedno. Oboje su kapriciozni, na svoju ruku, nema balansa između njih. U svakoj vezi je potrebno da postoji ravnoteža. Potrebna vam je osoba koja je u isto vreme spontana, ali i sa logičnim razmišljanjem i da je 'na zemlji'", izjavio je Klinton Braun u intervjuu londonskom "Sanu" (The Sun).

Dešava se da se roditelji ne slažu sa izborom svojih sinova ili kćerki kada je reč o njihovim partnerima i plaše se da će se sve završiti loše po njihovo dete.

Tako razmišlja i otac Krisa Brauna, koji je pre tri godine pretukao Rijanu nakon čega su se njih dvoje rastali.

"Kada sad pogledam na tu situaciju od pre tri godine, mogu da pretpostavim da to ipak nije bilo jednostrano, jer, eto, ponovo su zajedno. Može da se zamisli ta situacija i da su određene okolnosti dovele do njhove svađe i suprostavljenih stavova", kaže 48-godišnji Klinton Braun, koji je inače po zanimanju zatvorski čuvar.

Kris Braun je nedavno pričao o toj čuvenoj noći 2009. godine kada su dodeljivane Gremi nagrade kada je pretukao lepoticu sa Barbadosa. Izjavio je da je to greška zbog koje će se kajati ceo život.

Rijana, dakle, nije po ukusu gospodina Brauna starijeg, ali zato jeste Karueš Tren, devojka sa kojom se njegov sin zabavljao pre ili čak, navodno, istovremeno kad i sa Rijanom.

"Ona mi se baš dopadala i to sam mu rekao. Slagali su se fantastično", rekao je Klinton Braun.

Razumljivo je mišljenje oca Krisa Brauna, jer se gospođica Tren ne ističe u javnosti po raznim ludorijama (pušenje trave, pričicama o sadomazohizmu, opijanju... ) kao aktuelna snajka.

"Sviđa mi se i Džordin Sparks. Ona je mlada devojka, veoma lepa. Ali, naravno, često se dešava da nam nisu zanimljive takve vrste devojaka, koje su dobre i koje su pomalo konzervativne".

Ali, i on je svestan prirode i karaktera svog sina. Bez obzira na sve što mu savetuje, Kris Braun će uraditi onako kako misli. Pa makar propao svet!

"Sad da okupim gomilu ljudi koji bi uzvikivali: 'Kloni se Rijane!', on bi uradio kako misli i želi. Kris će uvek uraditi onako kako Kris želi. Na kraju krajeva, to je njegov izbor i želim mu, naravno, da bude srećan".

Da li će Klinton Braun biti pozvan na venčanje svog sina i Rijane, jer se šuška o tome da ju je reper verio?

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.