Octopath Traveler  novi JRGP iz Square Enix za Switch

Izvor: B92, 16.Jan.2017, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Octopath Traveler " novi JRGP iz Square Enix za Switch

U talasu promocije novih naslova koji će se pojaviti za novu Nintendovu konzolu Switch, jedan nam deluje posebno interesantno.

U pitanju je novi JRPG na kome radi Square Enix, čiji je radni naziv Project Octopath Traveler. Trenutno imamo jako malo informacija o samoj igri, praktično ništa više od ovoga što možemo videti u premijernon trejleru igre.

Ono što vidimo izgleda jako lepo, pre svega vizuelno, ali se ističe i sjajna muzička podloga. Igra nudi specifičan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vizuelni stil, kombinaciju 2d piksel arta i 3d prostora i elemenata, dok borba (ovih par sekundi što smo videli) deluje kao tradicionalna jrpg potezna tabačina.

Na igri će glavni producent biti Tomoja Asano (Tomoya Asano) koji je ranije u Square Enix radio na igrama iz serijala Bravely Default i na nekim Final Fantasy naslovima. On je rekao da trenutno još ne mogu da izađu sa više detalja o igri, ali da ih možemo očekivati uskoro.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.