Očiščeno đubrište kod ulaza u bolnicu u Gornjem Milanovcu

Izvor: Blic, 06.Sep.2013, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očiščeno đubrište kod ulaza u bolnicu u Gornjem Milanovcu

Divlja deponija ispred ulaza u bolnicu u Gornjem Milanovcu iz koje se gradom širio nepodnošljiv smrad, danas je očišćena i isečeno je šiblje u kojem su neki na očigled prolaznika obavljali fiziološke potrebe.

Radnici javnog komunalnog preduzeća su posle šest meseci isekli žbunje i očistili đubrište na koje je bacana i garderoba pokojnika, pošto su juče mediji izvestili o divljoj deponiji kao mogućem leglu zaraze u blizini bolnice.

Direktor Javnog komunalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << preduzeća Rajko Nešković rekao je da je juče popodne od nadležnih službi stigao da se đubrište hitno očisti i istakao da se ubuduće na tom mestu neće stvarati otpad.

Hiljade građana koje su dnevno prolazile pored đubrišta nepodnošljiv smrad terao je da pređu na drugu stranu ulice.

Nadležne službe i lokalna vlast mesecima nisu preduzeli ništa da bi rešili taj problem.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Proteran" smrad iz Gornjeg Milanovca

Izvor: Vesti-online.com, 06.Sep.2013

Divlja deponija ispred ulaza u bolnicu u Gornjem Milanovcu iz koje se gradom širio nepodnošljiv smrad danas je očišćena i isečeno je šiblje u kojem su neki na očigled prolaznika vršili nuždu...Radnici javnog komunalnog preduzeća su posle šest meseci isekli žbunje i očistili đubrište na...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.