Očigledno je represija DPS i dalje na snazi: Policija maltretirala poznatog rukomentnog golmana?

Izvor: B92, 17.Apr.2021, 18:20

"Očigledno je represija DPS i dalje na snazi": Policija maltretirala poznatog rukomentnog golmana?

Proslavljenog rukometnog golmana nekadašnje državne zajednice Srbije i Crne Gore Dana Šijana, policija u Herceg Novom je brutalno malterirala, javljaju mediji-

Kako javlja "Rado Jadran" Šijana su maltretirali su bez razloga.

Šijan je iz Bosne i Hercegovine ušao u Crnu Goru, a kako prenosi portal Radio Jadran, krajnji cilj mu je bio Čanj, gde njegova porodica već dugi niz godina poseduje nekoliko apartmana.

Međutim, prvu neprijatnost Šijan je doživeo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << upravo na crnogorskoj granici gde su ga policajci neko vreme zadržavali i propitivali, a zatim pustili.

Ipak, kako dalje navode, tu se ne završavaju neprijatnosti proslavljenog rukomentnog golmana. Naime, tvrde, na putu ka Herceg Novom ga je zaustavila interventna policija i nastavila sa maltretiranjem.

Kako dalje prenosi Radio Jadran, policajci su tražili od Šijana da se skine u donji veš, pretresali su mu automobil, neobjašnjavajući zašto i po čijem nalogu to rade.

U jednom trenutku, nekoliko pripadnika interventne jedinice je, bez razloga, Šijanu zadalo nekoliko udaraca po rebrima.

Prema prenošenjima portala Radio Jadran, "očigledno da je represija DPS-a i bivšeg pomoćnika direktora Uprave policije Zorana Lazovića i dalje na snazi, kao i da je pojačana prema srpskom narodu pred izbore koji se u Herceg Novom održavaju 9. maja".

Šijan je od BiH do Crne Gore obavio jedan poziv i to sa nosiocem liste Za budućnost Herceg Novog Ivanom Otovićem, sa kojim je dugogodišnji prijatelj, što je, uz činjenicu da je Šijan Srbin, očigledno bio razlog isleđivanja i maltretiranja od strane crnogorske policije, prenosi Radio Jadran.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.