Očevici nesreće u Beogradu kad je voz naleteo na ženu: Malo je falilo da pogine zbog gluposti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2017, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očevici nesreće u Beogradu kad je voz naleteo na ženu: Malo je falilo da pogine zbog gluposti!

Udes se desio oko 15.30h

Jedna ženska osoba lakše je povređena u nezgodi kad je voz kod stanice Karađorđev park, u blizini restorana "Franš" naleteo na nju. Kako se nezvanično saznaje, voz je zakačio ženu dok je pokušavala da uđe u vagon u poslednjem trenutku. .

- Dobro je, živa je, ruke i noge su joj dobro. Malo je falilo da pogine zbog gluposti. Trčala je pokušavajući da uđe u vagon u poslednjem trenutku. Posle kontakta sa vozom pala je na beton i povredila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se. Imala je mnogo sreće - rekla je žena koja se u tom trenutku našla u vozu.

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Dr Macura rekla je da je žena lakše povređena.

 - Bila je u svesnom stanju. Posle pregleda je prevezena u Urgentni zbog kontrolnih pregleda - kratko je rekla dr Macura.

Kako su policajci rekli, voz na liniji Batajnica-Ovča zakačio je ženu odbojnikom u leđa, a trenutno je svesna i komunikativna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.