Očekuju se zadržavanja na graničnim prelazima

Izvor: RTS, 14.Jul.2018, 07:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očekuju se zadržavanja na graničnim prelazima

Prvog dana vikenda, ali i zbog velikog broja stranih državljana koji prolaze kroz našu zemlju na putu ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj, stvaraju se duge kolone, sa očekivano dužim zadržavanjima na pojedinim naplatnim rampama i graničnim prelazima, saopštio je AMSS.
Prema podacima Uprave granične policije, zadržavanja se beleže na Horgošu na ulazu u zemlju u vremenskim intervalima od 30-60 minuta, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kao i na izlazu iz zemlje na Gradini od oko 150 minuta.
Na ostalim GP zadržavanja za putnička vozila su za sada do 30 minuta.
U saopštenju se navodi da je vreme zadžavanja na graničnim prelazima promenljivo, pa i pored asistencije policije da rasterete pojedine prelaze, konstantno jak priliv vozila može formirati duže kolone, kada savetujemo korišćenje alternativnih, manje frekventnih prelaza.
Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Pojačan saobraćaj, biće zadržavanja

Izvor: B92, 14.Jul.2018

Auto-moto savez Srbije (AMSS) saopštio je jutros da se očekuje pojačan saobraćaj i duže zadržavanje na pojedinim naplatnim rampama i graničnim prelazima...Zbog velikog broja stranih državljana koji prolaze kroz zemlju na putu ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj, stvaraju duge kolone sa očekivano...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.