Očekujemo pojačan intenzitet saobraćaja, ali spremni smo VIDEO

Izvor: B92, 03.Maj.2021, 23:19

"Očekujemo pojačan intenzitet saobraćaja, ali spremni smo" VIDEO

Beograd -- Bliži se kraj prvomajskim i uskršnjim praznicima, a mnogi građani koji su odmor proveli na nekim turističkim lokacijama u Srbiji polako se vraćaju kućama.

Praznična euforija je gotova, ali praznične gužve ima već sada na svim putevima.

Iako je najavljeno da se veće gužve očekuju sutra, već sada se na naplatnoj rampi Obrenovac primećuje pojačan intenzitet saobraćaja.

Zadržavanja nisu duga na ovoj naplatnoj rampi, ali je svakako potrebno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dodatno strpljenje.

"Gužvu ne osećaju oni koji koriste elektronsku naplatnu rampu, jer će svakako brže proći", kazali su iz Puteva Srbije.

Dodali su i da "ohrabruje podatak što je više od 30 odsto građana počelo da koristi elektronsku naplatu, jer se time smanjuju gužve".

"Pripremili smo se, otvorili smo sve kanale naplate, tako i na distribuciji kartica i svi kanali će raditi 24 sata bez pauze", zaključuju.

Opširnije u video prilogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.