Izvor: Blic, 09.Avg.2010, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očekujem mnogo više od Ljajića

Poraženi smo u prijateljskom meču od Totenhema sa 3:2, iako smo vodili sa 2:1, što mi daje za pravo da budem ljut na igrače jer su olako ispustili prednost.

Jeste Adem Ljajić je postigao gol, ali mora mnogo više da se kreće u ofanzivi, da se otvara saigračima. Učestvuje u odbrani i to nije sporno, ali od njega očekujem mnogo više od onoga što je pokazao u napadu. On bi prema mojim zamislima trebalo da igra na poziciji ofanzivnog veznog ili trećeg napadača, iza dvojice >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << špiceva, umesto povređenog Jovetića.

Razočaran sam i zaista me nervira što smo primili tri gola u gostima. Istina, Totenhem je spremniji, pripreme je počeo pre nas i mi nismo došli sa očekivanjem da pobedimo. Međutim, i dalje me nervira rezultat, mada ne mogu reći da nisam zadovoljan igrom.

Alberto Đilardino je bio na visini zadatka, kao i Gaetano d’Agostino, doduše, on je još nespreman, pa je pravio greške koje nisu tipične za njega. U svakom slučaju, verujem da ćemo sve nedostatke ispraviti do početka prvenstva i da ćemo do tada biti spremni.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MIHAJLOVIĆ: LJAJIĆU, UOZBILJI SE!

Izvor: Kurir, 09.Avg.2010

Čak i kada daš gol, sledi kritika. Strateg Fjorentine Siniša Mihajlović posle poraza od Totenhema (3:2) nije štedeo svoje igrače. Miha je bio ljut što su ljubičasti dozvolili protivniku da preokrene rezultat, a posebno što je tim u gostima primio tri pogotka...Čak i kada daš gol, sledi kritika...Strateg...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.